Οδηγίες Επιστροφών

 

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών με δικά σας έξοδα και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. (Παρακαλώ σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή)

Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει:

  • 1) Να είναι στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας.
  • 2) Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • 3) Να ταχυδρομηθεί για επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.
  • 4) Προηγείται τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία της πρόθεσής σας.
  • 5) Να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, όπως ετικέτες κ.λπ.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

 

  • Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή εάν δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο και χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.
  • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο για παραγγελίες που πληρώνονται με τραπεζικό έμβασμα ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Εάν δεν καταφέρετε να ακυρώσετε πριν την αποστολή της παραγγελίας σας, τότε ακολουθούμε τις διαδικασίες που περιγράφονται στις οδηγίες επιστροφής.

 

Επιστροφή Χρημάτων

 

Εάν για οποιονδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δεν ενδιαφέρεστε να το αντικαταστήσετε με άλλο, πρέπει να υποβάλετε Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Μόλις γίνει η επιστροφή και διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας επιστραφούν τα χρήματα.

Δηλώνουμε ρητά ότι, για λόγους αποφυγής κατάχρησης και διευκόλυνσης των διαδικασιών, η επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο όταν η αγορά του προϊόντος έχει γίνει με τραπεζική κατάθεση. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της επιστροφής του προϊόντος.

Γενικά::
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να τα παραδώσει άθικτα και σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα, όπως ετικέτες κ.λπ.